Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@04:13:41 GMT

جزئیات جدید از اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۸۳۵۱۱

جزئیات جدید از اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان

خبرگزاری تسنیم: محسن بیگلری با اشاره به اینکه سال گذشته شاهد افتتاح بیمارستان رازی بانه بودیم و تا پایان امسال نیز بیمارستان سقز به بهره‌برداری می‌رسد، اظهار داشت: تاکنون تجهیزات بیمارستانی، چند دستگاه آمبولانس و سی‌تی‌اسکن تهیه شده و به‌زودی بیمارستان سقز و بانه به بالگرد اورژانش هوایی مجهز می‌شود.

آسفالت جاده سقز ـ مریوان رو به اتمام است

وی جاده‌های سقز و بانه را به‌دلیل عملیات عمرانی فراوان، کارگاه‌های راهسازی خواند و ادامه داد: در محور سقز تنها پل آدینان باقی مانده که به‌زودی زیر بار ترافیکی رفته و کنارگذر پل سقز به‌عنوان بزرگ‌ترین کنارگذر غرب کشور مورد بهره‌برداری قرار گرفته و علاوه بر آن آسفالت جاده سقز ـ مریوان رو به اتمام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیگلری اذعان کرد: در گذشته جاده سقز به بوکان همچون قربانگاه جان بسیاری از عزیزان را می‌گرفت، اما امروزه شاهد فعالیت چشمگیر در راستای رفع مشکلات این محور هستیم و فرودگاه سقز نیز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی وضعیت جاده‌های روستایی استان کردستان را نامناسب خواند و اظهار کرد: به‌دنبال آسفالت راه‌های روستایی شهرستان‌های سقز و بانه هستیم.

۹۰ درصد مردم روستا‌های سقز و بانه از نعمت گاز طبیعی بهره‌مندند

عضو مجمع نمایندگان کردستان در مجلس تصریح کرد: امروزه ۹۰ درصد روستا‌های سقز و بانه از نعمت گاز طبیعی بهره‌مندند و در حال حاضر نیز به‌دنبال کاهش «گاز‌بها» و گازکشی به ۲۰ روستای این شهرستان‌ها هستیم.

وی حل مشکل بیکاری جوانان را مهم‌ترین دغدغه خود عنوان کرد و افزود: در بیمارستان بانه حدود ۱۵۰ نفر مشغول به‌کار شده و چندی پیش برای سقز دو مرحله استخدامی در نظر گرفته شد، اما با رأی دیوان عدالت اداری در سراسر کشور بحث بومی‌گزینی در استخدام حذف شده است.

نماینده مردم شهرستان‌های سقز و بانه در مجلس حذف بومی‌گزینی در استخدام را ناعادلانه خواند و گفت: بسیاری از شهر‌های کشور از سهمیه بومی‌گزینی در استخدام استفاده کرده و با اتمام بیمارستان سقز، باید جوانان سقزی نیز از این سهمیه استفاده کنند.

وی به وضعیت اقتصادی و محرومیت استان اشاره و اذعان کرد: متأسفانه وضعیت معیشتی بسیاری از مردم حتی کارمندان کردستانی مناسب نیست و برخی از آن‌ها قرارداد شرکتی هستند در حالی‌که باید این افراد نیز تعیین وضعیت شوند.

بیگلری از اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان خبر داد و یادآور شد: هفته گذشته مجمع نمایندگان کردستان نیز برای پیگیری مطالبات معلمان دیداری با وزیر آموزش و پرورش داشته و به‌زودی فرهنگیان در این راستا خبر‌های خوبی می‌شنوند؛ همچنین اعمال مدرک تحصیلی فرهنگیان در مجلس تصویب شد.

۸۰ میلیارد تومان از بدهی شهرداری سقز بخشوده شد

وی از پیگیری پرداخت حقوق به شورای روستا‌ها و مراحل پایانی ساماندهی وضعیت شغلی دهیاران خبر داد و بیان کرد: با تلاش فراوان ۸۰ میلیارد تومان از بدهی شهرداری سقز بخشوده شد.

عضو مجمع نمایندگان کردستان در مجلس به بهره‌برداری از سد چراغ‌ویس سقز و عباس‌آباد بانه اشاره و افزود: پیگیر خط انتقال آب این سد‌ها هستیم و سهمیه و تخصیص آب‌ها در سفر رئیس‌جمهور مشخص می‌شود.

وی از اختصاص ۳۰ میلیارد تومان اعتبار از ستاد بازآفرینی به شهرستان‌های سقز و بانه خبر داد و خاطرنشان کرد: تاکنون ۴۳۳ هکتار از زمین‌های بانه و ۲۹۵ هکتار از زمین‌های سقز تغییری کاربری یافته و در این راستا زمین‌های بانه شناسنامه‌دار و منازل مسکونی در آن ساخته شد و ساخت منازل مسکونی در سقز نیز در دست اقدام است.

اختصاص ۴۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای پروژه راه‌آهن میاندوآب-‌سقز

بیگلری از دریافت ۴۱ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه راه‌آهن میاندوآب-‌سقز خبر و وعده داد که سالن ورزشی یکهزار و ۲۰۰ نفری بانه و هتل ورزشی سقز به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه جذب رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی باید در دستور کار قرار گیرد، عنوان کرد: بار‌ها از وزیر بهداشت دستور راه‌اندازی دانشکده پرستاری برای سقز را گرفته‌ام، اما متأسفانه در گذشته دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان همانند دانشگاه کردستان همکاری خوبی نداشته و ما را رقیب خود می‌دانند!

نماینده مردم شهرستان‌های سقز و بانه در مجلس گفت: متأسفانه راه‌اندازی دانشکده علوم سقز به دلیل عدم همکاری دانشگاه کردستان بلاتکلیف مانده است.

منطقه آزاد بانه و مریوان تصویب شود

وی بهبود وضعیت معشیت را بزرگ‌ترین دغدغه مردم استان خواند و افزود: اقتصاد مردم کردستان کاملاً وابسته به مرزهاست به همین دلیل بازرسی از مرز‌های سیف سقز و سیران‌بد بانه و اجرای منطقه ویژه در دست اقدام بوده و امیدواریم منطقه آزاد بانه و مریوان نیز تصویب شود.

عضو مجمع نمایندگان کردستان در مجلس با ابراز گله‌مندی از مسئولان کشوری تاکید کرد: باید هرچه سریع‌تر بازارچه سیف سقز بازگشایی شود تا مشکلات مردم این شهرستان نیز برطرف شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: مدرک تحصیلی فرهنگیان رتبه بندی معلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۳۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا صبح چهارشنبه در میز خدمت مردم روستای خسروآباد از توابع شهر بیجار با بیان اینکه مردم این روستا شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کردند، اظهار کرد: شهید اصلانی در سال ۵۸ در درگیری با اشرار به شهادت رسید و امروز آخرین شهید این منطقه شهید امان الهی از مدافعان حرم است و این افتخار بالاتر از همه ارزش‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: برای پرورش چنین بزرگ مردانی و کسانی که در دفاع از انقلاب اسلامی جان خود را تقدیم کردند از مردم این روستا باید تقدیر کرد.

وی ادامه داد: حضور مدیران در جلسه امروز نشان از اهمیت رفع مشکلات مردم دارد و باید در راستای این مهم تلاش کرد.

زارعی کوشا گفت: اولین بار است که تمام مدیران ارشد استان در این روستا حضور دارند و امیدواریم این میز خدمت موجب رفع مشکلات این بخش و بالاخص روستای خسروآباد شود.

استاندار کردستان گفت: شهرستان بیجار قطب تولید گندم دیم در کشور است و این شهرستان در سال گذشته سه درصد تولید گندم کل کشور را برعهده داشته است و در استان کردستان هم بیشترین تولید گندم مربوط به بیجار و این بخش است.

وی گفت: یکی از موضوعات مهمی که امروز بررسی می‌شود بحث گندم و رفع مشکلات کشاورزان است و بخشی هم مربوط به حوزه وزارت نیرو است که بررسی لازم صورت خواهد گرفت.

وی خطاب به کشاورزان گفت: تمام مشکلات مورد توجه است اما اتفاق افزایش قیمت خرید گندم در این دولت اهمیت زیادی دارد و این روند ادامه پیدا می‌کند.

لزوم جذب سرمایه‌گذار در بیجار

زارعی کوشا بر لزوم سرمایه گذاری در بیجار اشاره کرد و ابراز داشت: درآمد تولید گندم جدای هزینه‌های سال بعد اگر در این شهرستان سرمایه گذاری شود بخشی از مشکلات اقتصادی این منطقه رفع می‌شود.

استاندار کردستان عنوان کرد: اگر هزینه گندم در بانک‌های بیجار سرمایه گذاری شود میزان اعتبارات افزایش می‌یابد.

وی به تولید گندم در بیجار اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار تن تولید گندم در بیجار داشتیم که از خرید گندم پنج هزار میلیارد تومان به کشاورزان پرداخت شد.

وی بر لزوم سرمایه گذاری کشاورزان در بیجار تاکید کرد و بیان داشت: لازم است تا این مهم به فرهنگ اقتصادی تبدیل شود تا سرمایه گذاران در این شهرستان سرمایه گذاری کنند.

زارعی کوشا ادامه داد: زیر ساخت‌های لازم در این شهرستان در حال انجام است و میانگین راه روستایی اسفالته ۸۴ درصد است.

وی گفت: استان کردستان درابتدای دولت سیزدهم میانگین شاخص اسفالت روستای ۶۳ درصد بود اما الان به ۷۴ درصد رسیده است که این پیشرفت خوبی بوده است.

وی تاکید کرد: بیش از ۳۷۰ کیلومتر راه ساخته شده و میانگین شاخص شهرستانی ۷۸.۵ درصد است که از میانگین استانی بیشتر است.

شاخص آسفالت راههای روستایی بیجار از میانگین کشوری بالاتر است

زارعی کوشا به آسفالت راه‌های روستایی بیجار اشاره و ابراز کرد: شاخص بیجار ۸۹.۵ درصد است و شاخص آسفالت راه‌های روستایی در بیجار از میانگین استانی بالاتر است.

وی با اشاره به اینکه برای راه‌های روستایی برنامه ریزی لازم را داریم تا روستاهای این منطقه بازسازی شوند، گفت: روستای جبرئیل، کلوچه چشمه ادینه و کهریز پیمانکار دارند و باقی روستاها این بخش در حال دیگری و انجام است.

استاندار کردستان اذعان کرد: تعداد طرح هادی اجرا شده ۵۷ روستا در شهرستان است و در دولت سیزدهم ۳۰ روستا انجام شده و ۲۵ روستا طرح هادی آن در حال انجام است.

مقاوم سازی ۶ هزار واحد مسکونی در دولت سیزدهم

وی ادامه داد: در حوزه مقاوم سازی مسکن بیش از ۶ هزار واحد مقاوم سازی شده ۲۲۰۰و احد در این دولت صورت گرفته است که معادل یک سوم این میزان است.

استاندار کردستان گفت: پوشش تلفن همراه در ۲۴۷ روستا وجود دارد که شاخص استان ۹۶ درصد است و روستاهای دارای شبکه ملی ۱۴۳ روستا هستند.

وی از ارتقای روستای خسروآباد به اینترنت ۴ جی خبر داد و گفت: تجهیزات ۴ جی و پوشش اینترنت در روستای خسرو آباد خریداری شده و تا هفته آینده راه اندازی خواهد شد.

کد خبر 6100164

دیگر خبرها

  • دادستان کل کشور: بی حجابی امروز ناشی از کشف حجاب رضاخانی است / بدحجابی سطح بندی شود / دستورالعملی برای اجرای طرح نور به فراجا ابلاغ می شود
  • ادای احترام استاندار کردستان به مقام شامخ شهدای خسروآباد
  • برنامه رتبه بندی معلمان از افتخارات مجلس یازدهم است
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • آیین تجلیل از معلمان نمونه مرودشت برگزار شد
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • ۸ سد کردستان سرریز شد
  • رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب